Welkom bij de Dutch Zikula Community!

Op deze website vind je alles op het gebied van Zikula voor de nederlandse gemeenschap. Lees hier wat Zikula nu eigenlijk is!

Ben je op zoek naar support, dan is het onderwerp Lees dit eerst: Hoe post ik een vraag? de plaats om te beginnen. Voor vertalingen kun je in de Downloads sectie kijken.

We zijn altijd op zoek naar hulp! Kijk op het forum voor meer informatie, of gebruik het contact formulier op deze website en neem contact op met het team als je ons, jezelf en de gemeenschap wilt helpen!

Het DZC Team

Vanuit de behoefte een goed gecoördineerde vertaling voor Nederlandstalige Zikula gebruikers beschikbaar te stellen, is het Dutch Zikula Community team ontstaan. Gaandeweg zijn de doelstellingen verbreed om de ontstane community zo goed mogelijk van dienst te zijn.

De oorspronkelijke naam van de nederlandse postnuke pagina's is vaak als DTT neergezet, wa­t staat voor Dutch Translation Team. Toen bleek dat er steeds meer mensen behoefte hadden aan méér dan alleen vertalingen, werd de naam DPC (Dutch Postnuke Community) steeds vaker gebruikt.

Nu sinds juni 2008 het project de naam Zikula heeft gekregen, en ook een volledig herzien framework heeft vrijgegeven, is deze community ook omgedoopt tot de DZC (Dutch Zikula Community).

De engelse tint zal altijd blijven, om zo aan te geven dat we te maken hebben met een Framework waarvan de oorspronkelijke taal en ontwikkeling engels is. Zo zullen wereldwijd alle communities weten dat het hier om de nederlandse community gaat.

Wie is wie en wie doet wat? Hieronder een overzicht, lees de sub-artikelen voor de verdere informatie. Zij zijn het die uw vragen beantwoorden en hun hoofd breken over hoe we de site zo goed mogelijk aan laten sluiten op de wensen van de gebruikers, alhier.

Teb (Details »)

Woonplaats Leiden
Geboren 10 nov. 1976
Gebruikt OS Ubuntu Linux en Windows
Eigen website http://www.tebbenhof.nl

espaan (Details »)

Woonplaats Elst
Geboren 26 mei 1974
Gebruikt OS MacOS X (thuis), XP, Linux/HP-UX (werk)
Eigen website http://www.erikspaan.nl

Natuurlijk zijn er nog meer mensen die zich hebben ingezet om deze gemeenschap te maken zoals deze nu is. Een overzicht is te vinden op Pastnuke.


 

Taal

Preferred language