Welkom bij de Dutch Zikula Community!

Op deze website vind je alles op het gebied van Zikula voor de nederlandse gemeenschap. Lees hier wat Zikula nu eigenlijk is!

Ben je op zoek naar support, dan is het onderwerp Lees dit eerst: Hoe post ik een vraag? de plaats om te beginnen. Voor vertalingen kun je in de Downloads sectie kijken.

We zijn altijd op zoek naar hulp! Kijk op het forum voor meer informatie, of gebruik het contact formulier op deze website en neem contact op met het team als je ons, jezelf en de gemeenschap wilt helpen!

Teb

Voorstelling Teb-van-alles-een-beetje-Admin

Ik ben Arjen Tebbenhof, en sinds begin 2005 ook lid van het team. Je kan me wel een manus van alles noemen denk ik. Eigenlijk komt het erop neer dat ik overal wel iets vanaf weet. Overzicht, structuur en duidelijkheid zijn de steekwoorden bij mijn persoontje. Ik ben ook overal wel met Zikula bezig, Het leukste is denk ik wel goede themes bouwen en een tweede hobby is de code achter de krachtige motor die Zikula heet. Je zult me dan ook overal kunnen vinden. Op deze site is dat voornamelijk op het forum, ondersteuning en uitleg is toch mijn sterkste kant.

Ik ben in aanraking gekomen met Zikula en PostNuke na een uitgebreide zoektocht. Ik zocht een snelle en efficiente manier om op mijn homepage vanaf iedere lokatie even snel wat foto's toe te voegen, een weblinkje erbij, of wat nieuws erop posten. Nadat ik van de Menalto Gallery overtuigd was, was PostNuke de logische stap erna. Ik heb me er behoorlijk in verdiept, wat me nu dus ook bij Zikula brengt.

Voor de DZC doe ik inmiddels zo'n beetje alles: van de layout, tot het selecteren van de gebruikte modules, tot het structureren van alle beschikbare downloads en weblinks, en het verzorgen van alle vertalingen die op het community-dutch project van de CoZi staan.

Sinds 2006 (en de pnMeeting 3.0 in Duitsland) ben ik nauw betrokken bij de ontwikkelingen van het coredevs team van Zikula. Alle discussies en wijzigingen in de code worden door mij vervolgens aan het publiek getoond middels de 2 tot 3 wekelijkse Development Updates op community.zikula.org.

Momenteel ben ik nauw betrokken bij de packaging / Continuous Integration van het Zikula Project, en bemoei ik me graag met localisation issues. Beheer en onderhoud van de svn repository komt daar ook bij kijken.

Buiten het hobbyen met Zikula ben ik als software engineer werkzaam bij een grote timing company, en ben ik graag thuis in Leiden bij mijn gezin.

Fact Sheet
Teb Woonplaats Leiden
Geboren 10/11/1976
Gebruikt OS Windows / Ubuntu
Talen C++, Java, Javascript, PHP, TeX, frans en engels
CMS Ervaring PostNuke / Zikula (custom themes, modules, hacks), ATK, en nog veel meer...
Eigen website http://www.tebbenhof.nl/

 

Taal

Preferred language