Welkom bij de Dutch Zikula Community!

Op deze website vind je alles op het gebied van Zikula voor de nederlandse gemeenschap. Lees hier wat Zikula nu eigenlijk is!

Ben je op zoek naar support, dan is het onderwerp Lees dit eerst: Hoe post ik een vraag? de plaats om te beginnen. Voor vertalingen kun je in de Downloads sectie kijken.

We zijn altijd op zoek naar hulp! Kijk op het forum voor meer informatie, of gebruik het contact formulier op deze website en neem contact op met het team als je ons, jezelf en de gemeenschap wilt helpen!

ESpaan

Voorstelling Erik Spaan (espaan)

Ik ben espaan, en sinds begin 2008 lid van het team. Ben al sinds pn 0.72 met postnuke bezig. Was destijds voor de site van mijn atletiekvereniging (avwijchen.nl) op zoek naar een cms en kwam uit bij PostNuke. De eenvoud en aanpasbaarheid (is dat een woord ?) bevielen mij zeer.

Ben momenteel met een aantal zaken voor pn0.8 bezig. Samen met Mateo heb ik de News Value Addons module geadopteerd. Hier proberen we iets moois van te maken. Mijn Story Title extended block en meer van dat gaan hier zeker onderdeel van uitmaken. Deze blokken komen ook beschikbaar als plugins voor de Content module.
Daarnaast ben ik samen met Ammodump en Mateo aan het werk aan BlankTheme. Een YAML gebaseerd themabasis voor ontwikkelaars. Een groot aantal templates voor menutree maken hier deel van uit.

Heb al langer vertalingen ingestuurd naar DPC en hoop samen met Teb iets moois te kunnen doen met pn0.8 en de Dutch community.

Fact Sheet
espaan Woonplaats Elst
Geboren 26/05/1974
Gebruikt OS MacOS X, Windhoos, Linux/Unix
Talen C++, javascript, php, awk, matlab, vanalles, duits en engels
CMS etc Ervaring PostNuke (themes, modules, blokken), Menalto Gallery, OWL
Eigen website http://www.erikspaan.nl/

 

Taal

Preferred language